Affiliate Marketing Lead Generation

Affiliate Marketing Lead Generation en hoe u geld kunt verdienen zonder echt te werken!

Veilig op Internet biedt u die mogelijkheid op een zeer eenvoudige manier. Hieronder wordt in het kort uitgelegd hoe Affiliate Marketing Lead Generation werkt.

Het werkt als volgt:affiliate marketing lead generation

1. Je vindt ons product geweldig en dat heeft een affiliate programma.

2. Je stuurt potentiële klanten naar de website van dat product met een speciale affiliate link. Dit kan o.a. via een post op een van uw social media, zoals Facebook, Instagram, TikTok, Twitter enz. Hoe meer u post, hoe meer kans dat er verkoop uit ontstaat.

(Deze speciale link krijgt u toegestuurd of wordt u door een van onze medewerkers gegeven via een verbinding op afstand.)

3. Als die potentiële klant het product aankoopt, ontvang jij een percentage van de verkoop als commissie van 10%. (ex btw)

Welnu bij ons kan het gaan om een GRATIS product, dat betekend dat op dat product uiteraard geen commissie zit. MAAR wij zullen de klant ook een volledig pakket aanbieden voor Beveiliging, Opschoningen en Ondersteuning met betrekking tot het gebruik van computer en internet. DAAR zit voor u de verdiensten van 10% commissie!

Hetgeen concreet betekent dat wanneer de klant een abonnement neemt van 499 Euro voor 1 jaar, U daar 50 Euro over ontvangt.